MSV SolutionHoekman Shipbuilding verzorgt afbouw MSV Solution.

In 2015 heeft Hoekman Shipbuilding de Solution afgebouwd in opdracht van DUC Diving BV. De Solution is de oplossing voor het assisteren bij offshore werkzaamheden. Dit duikondersteuningsschip heeft alle capaciteiten om te ondersteunen bij het diepzeeduiken en voor werkzaamheden in de offshore industrie. 
Het 55 meter lange en 11,5 meter brede schip heeft de beschikking over 42 bedden voor bemanning en passagiers. Verder beschikt het over een groot werkdek van 250 vierkante meter en een 4 points mooring system.

Artikel over de Solution.


Volg de Solution op zee.
 
 
 
 
 
 
Klik hier om de PDF flyer te downloaden.

Werkschepen

Hoekman Shipbuilding bouwt naast visserijschepen voor meerdere sectoren schepen. Zo hebben we al diverse zeeschepen, olieboten maar ook werkschepen gebouwd. Op deze website staan hier voorbeelden van. Naast nieuwbouw doen wij ook veel reparatiewerkzaamheden en onderhoud aan allerlei werkschepen. Bijvoorbeeld aan Sleep- en duwboten doen wij regelmatig hermotoriseringen, schroefasreparatie, huiddiktemetingen, of andere werkzaamheden.
Deze schepen kunnen wij droogzetten op onze scheepswerf, Scheepswerf Hoekman. Naast reparatie kunt u hier ook uw periodieke onderhoud laten doen zoals anti-fouling aanbrengen en controles uitvoeren.
In samenwerking met Scheepswerf Hoekman hebben wij al vele schepen voorzien van nieuwe of gerepareerde roeren, schroefassen, motoren of andere onderdelen.