Vacature CNC draaier

VACATURE

Hoekman Shipbuilding is een familiebrief met meer dan 50 jaar ervaring in het bouwen van visserij schepen maar ook voor binnenvaart en zeegaande schepen draaien wij de hand niet om.

Wij hebben werk voor jou als “Bankwerker leerling (CNC) draaier”.

Als je graag wilt leren hoe producten in kleine series nauwkeurig geproduceerd worden op een Style CNC draaibank kun je bij ons solliciteren.

De Style draaibank werkt op een Windows gebaseerd grafische besturing systeem dat heel makkelijk is aan te leren.

Wat ga je doen:

Onder begeleiding van een vakbekwame collega produceer je diverse mechanische onderdelen uit staal, RVS of brons.  Als leergierige medewerker ga je ook zelf op zoek naar de beste productie volgorde en maakt studie van het Style CNC programma. Je kunt technische tekening lezen en doet daarbij de eigen werkvoorbereiding. Je stelt de eigen bewerkingsgereedschappen in en doet de eigen controle op de maatvoering.

Daarnaast kun je als bankwerker ook doorgroeien naar het afstellen van motoren en keerkoppelingen aan boord van schepen met meetklokken en laser apparatuur.

Jouw profiel:

Ben jij deze enthousiaste en doortastende persoon met een MBO werk- en denkniveau. Heb jij een opleiding werktuigbouwkunde afgerond of doe je binnenkort examen. Je bent in het bezit van een rijbewijs of bent van plan deze te halen. Beschik jij daarnaast over een goed technisch inzicht, dan nodigen wij jou uit om te solliciteren.

Ons aanbod:

Wij bieden jou een aanstelling met uitzicht op een vast contract. Je komt te werken in een klein informeel team met korte lijnen waar alle ruimte is om jezelf te ontwikkelen. Je ontvangt daarbij een goed salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden en krijgt ook alles wat er nodig is om je werk goed uit te voeren.

Jouw reactie:

Je kunt je sollicitatiebrief met cv sturen naar kah@hoekmansb.nl, t.a.v. K.A. Hoekman

Heb je vragen of wil je meer informatie bel dan 0527-681788 of kijk op onze website www.hoekmanshipbuilding.nl