DraaibankDe Style 510 Teach-Inn draaibank is het neusje van de zalm wat betreft draaibanken voor kleine en middelgrote series. De Style draaibank geeft een spiegelglad resultaat bij al het draaiwerk.

De draaibank is geschikt voor onderdelen met een maximale diameter van 510mm en een maximale lengte van 1850mm en hiermee dus uitermate geschikt voor het draaien van grote en kleine onderdelen van elke materiaal.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw draaiwerk bij ons uit te besteden neem dan contact op met Hoekman Shipbuilding.


 
 
 
Klik hier om de PDF flyer te downloaden.

Machines

Bij Hoekman Shipbuilding maken wij gebruik van verschillende machines voor de productie van onze onderdelen en producten. Zoals freesmachines, draaibanken, pijpenbuigers, plasmasnijders en dergelijke.


Op deze pagina vind u een aantal van deze machines. Deze machines worden niet alleen ingezet voor de productie van eigen onderdelen en producten maar ook voor productie van onderdelen voor klanten.


Voor informatie over de mogelijkheid om uw onderdelen door ons te laten fabriceren kunt u contact opnemen met het technisch bureau van Hoekman Shipbuilding.