SO591 OlgarryDe Trawler SO591 is gebouwd in opdracht van Mcging Noel uit Ierland


De SO591 Olgarry is een trawler gebouwd voor een Iers vissersbedrijf. De Olgarry is door Hoekman Shipbuilding gebouwd in 2003 en heeft een lengte van 40 meter en is bijna 11 meter breedt.  Momenteel vist de SO591 Olgarry op de Atlantische Oceaan.
Verder heeft Hoekman Shipbuilding, toen nog bekend als Machinefabriek AenL Hoekman de WD28 Avro Warrior en de SO715 Neptune gebouwd voor 2 Ierse Rederijen.

 

Voor informatie over de Olgarry klik hier.

Volg de SO591 Olgarry op zee.


 
 
 
 
 
 

Visserij

Visserij

Hoekman Shipbuiding is een ware specialist in de bouw van vissersschepen. Tientallen vissersschepen zijn door Hoekman tot volle tevredenheid van de gebruikers gebouwd. Van Bookkorkotter tot trawler, allerlei vissersschepen komen bij Hoekman Shipbuilding vandaan. Met de nieuwe visserschepen uit de serie van het Masterplan Duurzame Visserij loopt Hoekman Shipbuilding voorop wat betreft innovatie. Maar ook daarna zijn er weer verniewende schepen gebouwd.

Indien u geïnteresseerd bent in één van deze schepen of zelf ideeën of plannen hebt nodigen wij u uit om contact op te nemen met Hoekman Shipbuilding.