MS Kees JrDe Kees Jr is in 2013/2014 gebouwd voor Baggerbedrijf de Boer.

De ploegboot is uitgerust met de nieuwste snufjes zoals een multibeam die de bodem volledig driedimensionaal in kaart brengt. Met deze peilingen kan het werk in kaart gebracht worden maar ook later aan de opdrachtgever de resultaten getoond.

In middels is de sleepboot in diverse havens aan het ploegen.

Kees Jr is ruim 22 meter lang en 7 meter breedt, de diepte is 2.7 meter. Het schip is gecertificeerd door Bureau Veritas en gecertificeerd voor Unrestricted Navigation en is hiermee dus wereldwijd inzetbaar.

Artikel over de Kees Jr.

Volg de Kees Jr op zee.


 
 
 
 
 
 
Klik hier om de PDF flyer te downloaden.

Werkschepen

Hoekman Shipbuilding bouwt naast visserijschepen voor meerdere sectoren schepen. Zo hebben we al diverse zeeschepen, olieboten maar ook werkschepen gebouwd. Op deze website staan hier voorbeelden van. Naast nieuwbouw doen wij ook veel reparatiewerkzaamheden en onderhoud aan allerlei werkschepen. Bijvoorbeeld aan Sleep- en duwboten doen wij regelmatig hermotoriseringen, schroefasreparatie, huiddiktemetingen, of andere werkzaamheden.
Deze schepen kunnen wij droogzetten op onze scheepswerf, Scheepswerf Hoekman. Naast reparatie kunt u hier ook uw periodieke onderhoud laten doen zoals anti-fouling aanbrengen en controles uitvoeren.
In samenwerking met Scheepswerf Hoekman hebben wij al vele schepen voorzien van nieuwe of gerepareerde roeren, schroefassen, motoren of andere onderdelen.